Sa

17 Aug

Ajax Vrouwen in NextGen Women’s Series

14:00event

De Ajax Vrouwen spelen op zaterdag 17 augustus oefenduel tegen het Engelse Everton FC. De wedstrijd uit de NextGen Women’s Series vindt om 14:00 uur plaats in het Amsterdamse Olympisch Stadion.

De NextGen Women’s Series is een nieuw initiatief van sportmarketingbureau SportsGen in samenwerking met de gemeente Amsterdam.

Podium voor vrouwenvoetbal
”Het succes van onze OranjeLeeuwinnen smaakt naar meer. Daarbij sluit het naadloos aan bij onze wens om het WK vrouwenvoetbal in 2027 naar Nederland te halen” zegt wethouder Simone Kukenheim van de gemeente Amsterdam.

Ook Daphne Koster, manager vrouwenvoetbal bij Ajax, kijkt uit naar een mooie, sportieve middag in de Amsterdamse sporttempel. ”De NextGen Women’s Series is voor ons een mooie laatste test voor de competitiestart een week later. Voor publiek is deze wedstrijd bovendien de uitgelezen kans om de nieuwe selectie aan het werk te zien op een unieke locatie als het Olympisch Stadion”, aldus Koster.

Kaarten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via NextGen.Amsterdam of op de wedstrijddag aan de kassa’s van het Olympisch Stadion

Olympisch Stadion Amsterdam