Fr

30 Aug

Vooraankondiging | Concert Grachtenfestival Stadionplein | Vrijdag 30 augustus

17:00:00event

Sinds een aantal jaren is de BIZ partner van het Grachtenfestival, met als resultaat een openluchtconcert in het gebied dat vrij toegankelijk is voor iedereen. Tot en met 2022 was dit concert in het Olympisch Stadion bij te wonen en in 2023 organiseerden we het op het Stadionplein. Dit was een groot succes met veel bezoekers en de geweldige artiesten van ParHasard.

Zie hier de impressie die we eerder deelden:
https://www.chainels.com/141695274298599476

Ook dit jaar gaat de BIZ een samenwerking aan met het Grachtenfestival dat wordt georganiseerd in de periode van 23 augustus t/m 1 september. Op vrijdag 30 augustus zal er dan ook weer een concert op het Stadionplein plaatsvinden.
We kunnen nog niet vertellen welke artiesten zullen optreden, omdat de officiële bekendmaking van het gehele programma van het Grachtenfestival voor 28 juni staat gepland. Maar we lichten wel graag een klein tipje van de sluier met de belofte dat het, net als vorig jaar, een swingend geheel zal worden. De kwaliteit van de artiesten die de concerten van het Grachtenfestival verzorgen is hoog en dus is het de moeite waard om vast een “save the date” in de agenda te zetten.

Datum: Vrijdag 30 augustus
Tijden: Einde middag
Locatie: Stadionplein | Ter hoogte van Vascobelo

Op vrijdag 28 juni maakt het Grachtenfestival het gehele programma bekend. Maar wij zeggen nu al graag “Tot vrijdag 30 augustus bij het Grachtenfestival op het Stadionplein”.

https://fb.watch/sO2ZNrSKKM/

 

Stadionplein