Afscheid BIZ deelnemer "Strangelove"

Published on Wednesday, January 17news

Het verloop van ondernemers binnen The Olympic Amsterdam is niet groot, maar soms moeten we toch afscheid nemen. Helaas is dit het geval bij voormalig BIZ-deelnemer Strangelove. Dit branding en marketing bureau is inmiddels verhuisd van Olympisch Stadion 40 naar het Koningin Wilhelminaplein 29.

Strangelove zal op haar nieuwe locatie verdergaan met hun (adviserings)werkzaamheden bij het bouwen van merken en het ondersteunen van marketing van bedrijven. Het bedrijf is hard doorgegroeid sinds het zich tijdens de corona-pandemie vestigde in het Stadion en is daarom verhuisd naar een ruimere locatie!

Vanuit de BIZ willen we het gehele team van Strangelove en met name Vincent, Jeroen en Juliën, bedanken voor hun bijdragen aan de BIZ. In het bijzonder voor het maken van de mooie gebiedsvideo en hun enthousiaste aanwezigheid bij BIZ-evenementen. Ook deelde Strangelove haar expertise met andere BIZ-deelnemers door een waardevolle bijdrage te leveren aan onze marketing werkgroep en door een speciale Morning MeetUp te organiseren waarin tips werden gedeeld over het belang van online content bij het bouwen van een merk. 

We wensen het team van Strangelove veel succes op hun nieuwe locatie!

Wil je weten wat Strangelove precies doet? Houd dan vooral hun kanalen en website in de gaten.
LinkedIn
Facebook
Instagram