Agenda Update: Burendag

Published on Tuesday, September 14news

Op 25 september is het Nationale Burendag. Ook in de Stadionbuurt wordt het één en ander georganiseerd. Stadsdorp Olympia publiceerde een nieuwsbrief waarin ze meer informatie delen over de activiteiten. Hieronder volgt een greep uit het programma: 

  • Vanaf 11 uur wordt er op verschillende plekken in de buurt koffie met taart geserveerd. Eén van die plekken is natuurlijk de Afroditekade, compleet met draaiorgel. Ook op het Hygiëaplein kun je terecht voor koffie.
  • Vanaf 2 uur tot 5 uur zijn er de buurtmarktjes onder het motto “Wat maak jij nou?” verspreid door de buurt: Cordaan (Amstelveenseweg 308), Willem de Zwijgerkerk (Olympiaweg 14), Huis van de Wijk Olympus (Olympiaweg 29), Odensehuis (Hygiëastraat 4) en Buurthuis Welkom (Stadionplein 65).
  • Om 3 uur is er een skate-workshop voor jongeren door Nanja van Rijsse van Women Skate the World, gefocust op levensvaardigheden, groei en plezier.
  • Tot slot is er vanaf 4 uur de befaamde burendagborrel van Stadsdorp Olympia op het terras onder de luifel van Het Amsterdamse Proeflokaal. U kunt hier uw buurtgenoten ontmoeten en genieten van zang en gitaarspel van Mirjam Simons. Ook worden er gedichten voorgedragen door onze buurtdichter Merik van der Torren.

Lees alles over burendag in onze buurt in de nieuwsbrief van Stadsdorp Olympia

Ben je benieuwd welke evenementen er de komende maanden allemaal plaatsvinden in de Stadionbuurt? Bekijk dan de volledige agenda hier