Alles wat je wilt weten over de FNV Manifestatie van zaterdag 26 november!

Published on Wednesday, November 23news

Op zaterdag 26 november organiseert de FNV de #NLverdientBeter Manifestatie in het Olympisch Stadion. Dit betreft een landelijke beweging tegen de ongelijkheid en voor hogere lonen.

De Manifestatie vindt komende zaterdag plaats tussen 14.00 en 15.30 in het Stadion (inloop vanaf 13.30). Iedereen is welkom, maar het is wel noodzakelijk om je aan te melden als je aanwezig wilt zijn. De organisatie biedt hier ruimte voor 3.000 personen. Naar verwachting blijft het bij deze groep en zal de Manifestatie in goede banen verlopen.

 Er wordt vanuit de FNV voor vervoer (per bussen) gezorgd vanuit verschillende punten in Nederland, mede gezien de huidige beperkte bereidheid van station Amsterdam Zuid. Deze bussen zullen vanaf ongeveer 16.00 weer vertrekken vanaf het Olympisch Stadion. Hiernaast blijft het mogelijk voor deelnemers om zelfstandig naar het Stadion te komen, wat voor meer bezette parkeerplaatsen kan zorgen. Zie de site voor alle informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Naast de Manifestatie in het Stadion zal ook op het voorplein van het Olympisch Stadion een kleine bijeenkomst van de FNV plaatsvinden. Dit betreft een kleinere demonstratie van de sector Schoonmaak van de FNV, waarbij ongeveer 100 personen worden verwacht. Dit zal plaatsvinden van 13.00 en 13.45, waarna deze groep zich bij de algemene Manifestatie zal voegen.