BIZ-huisfotograaf Jonne haalt €550 voor KiKa tijdens de Dam tot Damloop!

Published on Thursday, September 21news

Zondag 17 september was het zo ver: de Dam tot Damloop, waar onze huisfotograaf Jonne aan mee heeft gedaan. Jonne haalde maar liefst €550 euro op voor BIZ-deelnemer KiKa! Samen met 70 andere sportievelingen, die de 16 km af hebben gelegd, heeft ze zich ingezet voor onderzoek naar kinderkanker. In totaal is er voor KiKa maar liefst € 49.953 opgehaald. 

Jonne: “Het was een zeer bijzondere ervaring, een feestje om aan mee te mogen doen. De laatste 3 km waren het zwaarst, maar door de juichende mensen en de KiKa beer aan de zijlijn kon ik de laatste kilometers toch volhouden. Mijn eindtijd is 1 uur en 36 minuten, zeker een mooie score voor mijn eerste hardloopwedstrijd!”

Namens Jonne en KiKa willen we alle sponsors bedanken, zonder jullie was het niet gelukt om zo’n mooi bedrag te verzamelen om bij te dragen aan nog meer onderzoek om zieke kinderen beter te kunnen behandelen en sneller te laten genezen.

Wil je volgend jaar ook meedoen voor KiKa? In 2024 wordt de 38e editie van de Dam tot Damloop gehouden op 21 en 22 september! Wil je voor die tijd net als Jonne ook in actie komen voor kinderen met kanker? Ga naar www.actievoorkika.nl