De 50e nieuwsbrief van The Olympic Amsterdam!

Published on Wednesday, March 15news

De huidige editie van de BIZ nieuwsbrief is een speciale, het is namelijk de 50e! In januari 2021 verscheen de allereerste nieuwsbrief en sindsdien zijn we ruim 500 nieuwsberichten verder! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren willen we graag kort terugblikken naar wat er in 50 nieuwsbrieven tot nu toe allemaal is verschenen.

Allereerst zijn er in 30 verschillende edities van de nieuwsbrief berichten verschenen over wat er allemaal voor Moois in de buurt te vinden is. Zo omschreven we bijvoorbeeld de Zuidwijkkapel op de Stadionweg, diverse historische bruggen in ons gebied (zoals de Aldo van Eyckbrug), maar ook meer seizoensgebonden bezienswaardigheden zoals de bloesembomen of de verlichte kerstbomen. Ook zijn er 21 berichten verschenen over de Vurige Geschiedenis van ons gebied! 

Tot nu toe hebben we 23 ondernemers, organisatoren, initiatieven en naamsponsors in de Spotlight gezet. En daarnaast zijn er 47 verschillende Vacatures van BIZ-deelnemers in de nieuwsbrieven verschenen! Kortom, we hebben heel veel nieuws en weetjes gedeeld met elkaar! En waar we ook heel bijl mee zijn, is dat de statistieken aangeven dat 50% van alle ontvangers de berichten ook leest. Dat vinden wij een mooie score, maar het kan altijd beter.
Binnenkort zullen we een enquête houden over de inhoud van de nieuwsbrief en vragen wat we zo moeten houden en wat we beter kunnen doen.

Ben jij benieuwd hoe onze allereerste nieuwsbrief eruit zag?
Klik dan hier!

De redactie van het community team van de BIZ bedankt iedereen voor het lezen en zegt: “Óp naar editie nummer 100!”