Denk mee over nieuwe feestverlichting in het gebied!

Published on Wednesday, May 17news

Ondanks dat ook wij de lente aan het vieren zijn en nog niet met de donkerdere feestmaanden bezig zijn, is het tóch tijd om nu alweer over kerstverlichting na te gaan denken.

BIZ The Olympic Amsterdam heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in sfeerverlichting tijdens de maanden november t/m januari, maar inmiddels is het contract met de leverancier afgelopen. Hoogste tijd dus om over nieuwe afspraken na te denken, zodat we ook dit jaar weer mooie verlichting, passend bij het gebied, kunnen laten plaatsen.

Vanuit het bestuur gaan Eva Zotos samen met community manager Mirjam Harding zich buigen over de wensen en eisen en daar kunnen zij alle hulp bij gebruiken. Wil jij meedenken over de invulling van de feestverlichting? Meld je dan aan bij Mirjam via: mirjam.biztheolympic@gmail.com.

Eva en Mirjam hebben al wat voorwerk gedaan en een (begin van een) lijstje gemaakt van waar we aan moeten werken/over na moeten denken:

  1. Wat willen we qua design? Iets geheel nieuws of laten we het oude design (van de vlam) terugkomen?
  2. Hoe gaan we om met duurzaamheid?
  3. Waar plaatsen we de ornamenten en hoe zit het met stroom?
  4. Kunnen we iets anders verzinnen dan de grote blokken die we eerder hadden?
  5. Hoe zit het met vergunningen vanuit de gemeente etc.
  6. Wat past binnen het budget?

De “denktank” die we willen vormen zal vanuit de offertes de beste keuze (ook binnen het beschikbare budget) maken voor het gehele gebied. Heb jij ergens iets moois gezien dat als inspiratie kan dienen? Stuur alles in en dan nemen we het mee in de overwegingen.

Meld je aan zodat we samen tot een goede keus kunnen komen! We zien jullie reacties met veel plezier tegemoet.