Dit zijn de Stadionbuurt must sees van bezoeker Estéfan Pattinasarany

Published on Thursday, March 11news

Q: Hi Estéfan, leuk dat je ons te woord wil staan. Kun je iets meer over jezelf vertellen?
A: Ja zeker! Tijdens mijn studie heb ik professioneel gevoetbald bij AZ Alkmaar en SC Heereveen. Hier ben ik mij, na het behalen van mijn diploma, volledig op gaan focussen. Na wat uitstapjes naar het buitenland besloot ik te starten met een opleiding in de fitnessbranche en mij te specialiseren in persoonlijke begeleiding.

Q: Zit je nog steeds in die branche?
A: Ja, ik heb samen met mijn vrouw twee fitness lifestyle studio’s: Personal Fitness Nederland, Amstelveen – Amsterdam-Zuid. Met een team van professionele coaches helpen we mensen met hun voeding, beweging en mentale gezondheid. We wonen op dit moment in Amstelveen met onze twee kinderen, Mase en Miles.

Q: Met één vestiging van Personal Fitness Nederland zit je dus vlakbij de Stadionbuurt.
A: Klopt, we zitten aan de Nijenburg, tegenover de hoofdingang van het Amsterdamse Bos. We zitten dus dichtbij de Stadionbuurt. Als ik pauze heb of klaar ben met werken, wandel ik vaak een rondje door de buurt met mijn gezin.

Q: Waar komen jullie dan zoal?
A: We komen graag bij het speeltuintje op het Van Tuyll Van Serooskerkenplein. Dat is een ontzettend leuke plek voor kinderen. En er staan hekken om de speeltuin, dus dat is voor ons als ouders ook fijn, want dan weet je dat ze veilig kunnen spelen. Ook zit onze kinderkapper, Wendy’s Kinderkapsalon, in de Stadionbuurt.

Q: Heb je verder nog tips of must sees die je aan bezoekers zou willen geven?
A: Er is elke zaterdag een leuke markt op het Stadionplein. En er zitten ook een hoop leuke eettentjes. NENI en Het Amsterdams Proeflokaal zijn absoluut aanraders zodra het weer kan, maar ik kan de lekkere taarten van De Drie Graefjes ook van harte aanbevelen.

Q: Hopelijk kunnen we er snel weer terecht. Dankjewel voor je tijd!
A: Ik hoop het ook. Geen probleem!