Een kijkje bij Hotel Twenty Eight tijdens de Morning Meet-up!

Published on Tuesday, July 5news

Op 30 juni begon de werkdag voor een deel van de ondernemers van The Olympic Amsterdam bij Hotel Twenty Eight. Er was een gemoedelijke sfeer en het was fijn om elkaar weer te zien tijdens deze tweede Morning Meet-up. Niek Eisen en Marieke van der Eijk van Hotel Twenty Eight zorgden voor een fijne ontvangst in de lobby van het hotel. 

De gesprekken gingen over het belang van de BIZ, er werd gespeculeerd over ideeën voor toekomstige (sport)events en over de Amsterdamse Zomer. Elke ondernemer gaf een korte update over hoe het met hem/haar ging en daarbij werden ervaringen met en de gevolgen van de coronatijd gedeeld.

Zo vertelde Eva Zotos van Zotos Beauty dat ze samen met mede-eigenaar Sandra de werkdag startte met een ontbijt op de zaak, wat hen positieve energie gaf om gewoon door te werken tijdens de lockdowns. Bij Hotel Twenty Eight bleven de gasten tijdens de pandemie weg, maar inmiddels loopt alles weer als een trein: elke kamer was die ochtend volgeboekt waardoor een rondleiding helaas niet mogelijk was. Uiteraard positief voor het hotel en we houden de rondleiding te goed!

Tijdens de bijeenkomst kwam ook het nut van de Morning Meetup aan de orde. Volgens Dennis van Westerop van Peak Development is zo’n bijeenkomst zeker van waarde en hij zei daarover: “De Morning Meet-up is een mooi moment om even weer aan te haken bij de BIZ. Het is een leuke start van mijn dag en ik ben toch al in de buurt, omdat ik kantoor houdt in het Olympisch Stadion. Daarbij werkte ik een tijd geleden al samen met Hotel Twenty Eight en was ik benieuwd naar hoe alles nu gaat. Voor mij dus een mooie combi.”

Bij BIZ The Olympic Amsterdam zijn we blij met deze Morning Meet-up, die door de deelnemers erg gewaardeerd werd. Wij danken alle aanwezigen voor hun deelname en kijken uit naar volgende bijeenkomsten na de zomerstop! Dan gaan we zeker weer Morning Meet-up organiseren bij weer andere BIZ The Olympic Amsterdam ondernemers. Wil jij host zijn voor de volgende Meet-up? Neem dan contact op met Mirjam via de mail