Frequentie BIZ nieuwsbrief naar één keer per vier weken

Published on Thursday, June 1news

Sinds 2021 beschikt de BIZ The Olympic Amsterdam over een Community Team. Dit team heeft elke twee weken een nieuwsbrief uitgebracht en inmiddels is de 55e editie gepubliceerd.
En nu is het tijd voor wat verandering. Vanaf heden zullen we de nieuwsbrief niet meer elke twee weken, maar elke vier weken gaan uitbrengen. 

In de nieuwsbrieven delen we alles wat er speelt in het gebied van de BIZ en andere nieuwtjes die van relevantie zijn, zodat iedereen goed geïnformeerd is. Dit zal ook niet veranderen. Alleen hebben we als community team besloten om voor kwaliteit boven kwantiteit te gaan en daarom eens per vier weken een meer inhoudelijke en interessante nieuwsbrief uit te brengen. 

Op deze manier kunnen we ons vanuit het community team meer gaan focussen op andere projecten rondom de gebiedsmarketing van The Olympic Amsterdam, in plaats van op het delen van verhalen. 

Dit betekent overigens niet dat je tussentijds geen nieuws meer van ons kunt verwachten, we blijven (urgente) nieuwsberichten gewoon delen via Chainels en zullen ook met tussentijdse nieuwsflitsen werken rondom evenementen en feestdagen. Heb jij nieuws dat je met de community wil delen? Laat ons dit vooral weten!