GBC Zuidas zoekt lokale ondernemers – meld je gratis aan voor de Zuidas Catalogus

Published on Thursday, May 4news

Beste ondernemer,

De Green Business Club (GBC) Zuidas is een impactorganisatie die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van duurzame projecten in Amsterdam Zuidas. Uit onderzoek van GBC Zuidas blijkt dat veel producten, zoals bloemen, broodjes en wijn ver buiten Amsterdam worden besteld. Dit betekent bijvoorbeeld dat busjes lange afstanden afleggen voor een kleine bestelling.

Om de leefbaarheid van de Zuidas te vergroten en CO2-reductie mogelijk te maken nodigt GBC Zuidas lokale ondernemers uit zich te presenteren
in de Zuidas Catalogus. Via deze Catalogus kunnen de vele Zuidas bedrijven uit het GBC netwerk (waaronder huurders van WTC, ITO-Toren en Symphony Offices) hun producten bij lokale ondernemers bestellen.

In november 2021 kwam de eerste versie uit en we zoeken opnieuw ondernemers met passie voor mooie producten die stappen willen zetten in het verduurzamen van bijvoorbeeld de verpakkingen en de bezorging. Deelname is gratis, omdat GBC Zuidas selecteert op duurzame keuzes van lokale ondernemers.
Gelijktijdig zijn we bezig met het opzetten van een duurzame bezorgservice. Deze bezorgservice kan door de ondernemers die zich presenteren in de lokale catalogus gebruikt worden.

Wilt u deelnemen? Ik hoor het graag als u meer wilt weten over dit project of de mogelijkheden wil bespreken om in de Zuidas Catalogus te komen. Voor meer informatie kunt u ook het artikel op de website lezen:
https://greenbusinessclub.nl/zuidas/de-zuidas-catalogus-brengt-duurzame-inkoop-dichterbij/
Met vriendelijke groet,

Uske Brok
Green Business Club Zuidas
uske@greenbusinessclub.nl