Hier wil je de volgende keer bij zijn – verslag van de "BIZ Borrel & Bites"!

Published on Wednesday, September 14news

Bij ons ligt hij nog vers in het geheugen: de eerste “BIZ Borrel & Bites” was een erg geslaagde bijeenkomst. Eind juli, op donderdag de 28e om precies te zijn, vond de allereerste editie van deze borrel plaats en werden we vanaf 17.00 uur welkom geheten bij Jack Dish. die een gezellige tafel op hun terras hadden gereserveerd.

Aan een gezellige tafel op het terras hebben we, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, op een informele manier kennis kunnen maken en met elkaar (bij) kunnen praten. The Olympic Amsterdam was absoluut onderwerp van het gesprek, maar ook hele andere thema’s kwamen aan bod. Het was een fijne manier om elkaar (beter) te leren kennen en alle aanwezigen waren van mening dat de “BIZ Borrel & Bites” voor herhaling vatbaar is.

Ben jij er de volgende keer ook bij? De volgende BIZ Borrel & Bites wil je namelijk zeker niet missen. Deze BB&B zou zomaar eens een begrip kunnen worden. Zie de foto’s voor een impressie; deze spreken voor zich.

Het initiatief voor deze borrel kwam van Niels Korte (Pon/Move Amsterdam) en Lars Oostveen (Lars Oostveen Producties). Houd deze heren in de gaten, want ze zijn nog meer van plan in de toekomst!