Horeca ondernemers BIZ verzorgen F&B tijdens “Around The Olympic Amsterdam”

Published on Thursday, March 31news

Het evenement “Around The Olympic Amsterdam” wordt niet alleen een feest voor de BIZ, maar vooral ook voor de buurt. Er zullen dus naast de verschillende races op het parcours, ook van allerlei gezelligheid ernaast gaan plaatsvinden in de sfeer van een Frans marktplein. En iedereen is welkom!

De horeca ondernemers van The Olympic Amsterdam hebben inmiddels overleg gehad en besloten om samen het “food & beverage” deel te gaan verzorgen. Hoe het er precies uit gaat zien kunnen we nog niet vertellen. Maar dat ze er een feest van gaan maken is zeker. 

We hoorden ze namelijk ideeën uitwisselen over een grote bar met daarbij een food uitgiftepunt. Er komt een menu waarop verschillende “specials” van de diverse chefs uit de BIZ zullen komen te staan. En omdat wij die chefs kennen (o.a. van Bar BAUT, Het Amsterdams Proeflokaal en Wils Bakery Café) kunnen we nu al garanderen dat dat er goed uit gaat zien!

Voor de bediening en achter de bar levert elke horeca ondernemer een aantal van de medewerkers, dus het wordt een letterlijke samenwerking op de dag zelf.
We kunnen nauwelijks wachten tot het zover is; kom jij ook op 14 mei?

Voor horeca ondernemers van The Olympic Amsterdam geldt: meldt je bij community manager Mirjam als je mee wil doen.