How to Chainels: bestanden bekijken

Published on Monday, November 8news

We gebruiken Chainels als platform van de BIZ omdat je er veel mee kunt. Zo kunnen alle BIZ-members berichten plaatsen, reageren op anderen en kunnen we in een nieuwsbrief alle laatste nieuwtjes eenvoudig delen. Toch horen we vaak dat ondernemers niet helemaal begrijpen hoe het werkt. Daarom leggen we je in deze serie in het kort de functionaliteiten van Chainels uit.

Wij hebben als BIZ The Olympic Amsterdam een aantal nuttige bestanden openbaar gemaakt op Chainels, zodat elke BIZ-deelnemer deze kan bekijken. Deze documenten gaan bijvoorbeeld over het bestuur, begrotingen/jaarplannen, de notulen van onze marketing werkgroep, informatie over ‘Schoon, Heel & Veilig’ en de media toolkit van de BIZ.

Wil je deze bestanden eens bekijken? Dat kan door, als je op de homepagina van Chainels bent, in het linkermenu te klikken op ‘Bestanden’. Vervolgens klik je op ‘Documenten’ en vind je de diverse bestanden ingedeeld in mappen. 

Als je klikt op ‘Foto’s’ vind je een mapje met mooie luchtfoto’s van ons gebied. Ook die kun je vrij inzien en mag je gebruiken. Perfect om aan anderen te laten zien dat je in dit toffe gebied onderneemt!