How to Chainels: je profiel updaten & je instellingen aanpassen

Published on Monday, September 13news

We gebruiken Chainels als platform van de BIZ omdat je er veel mee kunt. Zo kunnen alle BIZ-members berichten plaatsen, reageren op anderen en kunnen we in een nieuwsbrief alle laatste nieuwtjes eenvoudig delen. Toch horen we vaak dat ondernemers niet helemaal begrijpen hoe het werkt. Daarom leggen we je in deze serie in het kort de functionaliteiten van Chainels uit.

Vandaag bespreken we het updaten van je profiel & het aanpassen van instellingen

  1. Elke ondernemer kan zijn/haar profiel opleuken door een naam, profielfoto en functie toe te voegen. Dit doe je door rechtsboven in het scherm te klikken op je naam en dan op ‘Gebruikersprofiel bewerken’. 
  2. Wil je juist jouw voorkeurstaal, notificatieinstellingen, de zichtbaarheid van je profiel of je wachtwoord aanpassen? Dat doe je door rechtsboven op je naam te klikken en naar ‘Mijn instellingen’ te gaan. 
  3. Je kunt eenvoudig je teamleden aanmelden op Chainels door op je naam rechtsboven te klikken en dan te kiezen voor de optie ‘Mijn gebruikers’. Als je dan op de roze knop ‘Bewerk gebruikers’ klikt, kun je collega’s gemakkelijk toevoegen. 
  4. Naast je persoonlijke profiel, kun je ook je bedrijfsprofiel aanpassen. Dit doe je door op je naam rechtsboven te klikken en dan naar de optie ‘Mijn bedrijfsprofiel’ te gaan. Klik op ‘Bewerk profiel’ en voeg alle relevante informatie toe: openingstijden, website url, logo’s en aanvullende informatie.

Volgende keer delen we een handig overzicht van de functionaliteiten van Chainels. Heb je vragen over Chainels? Neem dan contact op met communitymanager Mirjam, dan helpt zij je verder.