How to Chainels? Servicepagina gemeente Amsterdam toegevoegd

Published on Tuesday, May 24news

In samenwerking met het BIZ-team van de gemeente Amsterdam, is er gewerkt aan een servicepagina voor BIZ’en en ondernemers in Amsterdam. In dit bericht lezen jullie wat deze pagina precies biedt. 
 
Wat is de BIZ servicepagina?
Op de BIZ servicepagina kunnen jullie als BIZ deelnemers eenvoudig gestructureerde en gebundelde informatie vinden over (o.a. het (door)starten van) een BIZ. Daarnaast kunnen jullie er ook terecht voor algemene ondernemers informatie over bijvoorbeeld vergunningen en subsidies.

Waar vind ik die servicepagina?
Met een simpele klik op de knop ‘BIZ Amsterdam’ in het menu links in jouw Chainels community kom je terecht op deze specifieke pagina.
 
Wat heeft de BIZ en haar deelnemers aan de BIZ servicepagina?
Het bundelen en structureren van al deze relevante gemeentelijke ondernemersinformatie in onze eigen Chainels Community, zodat deze informatie binnen handbereik is voor alle gebruikers/leden van The Olympic Amsterdam, waarmee we extra waarde aan de community toevoegen. Het is de wens van de gemeente om handige informatie centraler te kunnen delen met de ondernemers. Chainels leent zich hier als afgesloten, veilig, betrouwbaar en bewezen platform uitstekend voor. De extra content voor onze community staat per direct klaar.
 
Welke andere gevolgen heeft dit voor onze Chainels community?
Gemeente Amsterdam heeft geen enkele toegang tot onze community en haar bestanden en zal dit ook niet (zonder ons akkoord) krijgen. Er zal uitsluitend relevante informatie, aangeleverd door de gemeente, op een specifieke, service pagina geplaatst worden onder beheer van Chainels.