Klaar voor de feestdagen: er komen twee kerstbomen naar The Olympic!

Published on Tuesday, November 23news

Het gebied van BIZ The Olympic Amsterdam is officieel klaar voor de feestdagen. Op 16 november werden namelijk de vergunningen voor onze kerstbomen goedgekeurd door Gemeente Amsterdam!

Het betreft twee grote kerstbomen, één van 8 meter hoog op de hoek van de Stadionweg bij ZOTOS Beauty. De ander is 12 meter hoog en komt midden op het plein voor de entree van het Olympisch Stadion te staan. Beiden worden uiteraard gezellig versierd met sfeerlichtjes. De BIZ draagt zorg voor de stroomvoorziening, ofwel via ondernemers ofwel via openbare stroompunten. De bomen staan er van 6 december tot en met 6 januari, dus lang genoeg om er allemaal van te genieten. 

Op dit moment denkt de marketing werkgroep van BIZ The Olympic Amsterdam na over manieren om iets rondom de kerstbomen te organiseren. Er liggen nog geen concrete ideeën op tafel, maar zodra deze er zijn zullen we iedereen op de hoogte stellen. En in de tussentijd zijn alle ideeën natuurlijk welkom, dus als je een leuke ingeving hebt  voor programmering rondom de kerstbomen, kun je dit mailen naar Community Manager Mirjam Harding via mirjam.biztheolympic@gmail.com.