Kom ook naar de Morning Meet-Up @ KiKa op donderdag 8 juni

Published on Thursday, June 1news

Het is tijd voor de volgende Morning Meetup! Deze editie zijn we welkom bij BIZ-deelnemer Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa in het Olympisch Stadion op nr. 11) op donderdag 8 juni van 08:30 tot 09:30 uur.

Het belooft weer een mooie editie te worden want Kika gaat ons een kijkje achter de schermen geven en o.a. uitleggen hoe zij zich inzetten voor kinderen met kanker.

En jij kunt daarbij helpen! Als je naar de Morning Meet-Up komt maak je namelijk meteen kans op een te gek KiKa sportpakket met een startbewijs voor de Dam tot Damloop! Aanmelden kan via marketing@kika.nl. Koffie, thee en wat lekkers staat voor je klaar (Olympisch Stadion 11).

Namens KiKa zeggen we dan ook: graag tot 8 juni!

Het doel van een Morning Meetup is om samen te komen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied om iets bijzonders of leuks te leren of ervaren bij deze BIZ-deelnemer. Gezamenlijk starten we de werkdag geïnspireerd met een kopje koffie én ook met genoeg tijd om te netwerken. De Meet-Ups zijn altijd van 08:30 tot 09:30 uur en dus de perfecte manier om de werkdag inspirerend te beginnen. 

Deze Meetup wil je zeker niet missen, dus meld je aan!