MaMa Kelly lanceert best bewaarde geheim van Amsterdam: Hidden!

Published on Monday, June 6news

Binnen The Olympic Amsterdam zijn de ondernemers altijd bezig met nieuwe ideeën en daar besteedt de BIZ graag aandacht aan. Dit keer zetten we de spotlight op MaMa Kelly, ons “roze” restaurant in het Olympisch Stadion. Zij hebben namelijk een  fine-dining concept ontwikkeld met hun nieuwe “Hidden”. En MaMa Kelly zou MaMa Kelly niet zijn als ze daar niet iets bijzonders van maken. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan het hele verhaal, want aan het eind komt MaMa Kelly met een mooie aanbieding, speciaal voor de BIZ verlengd van 1 juli tot 1 september!

Als je de drempel bij MaMa Kelly (Rebel Horeca Groep) over stapt waan je je in een andere wereld. Je stapt een roze droom binnen en het decor heeft al vele Instagram waardige foto’s heeft opgeleverd. Maar nu komt MaMa Kelly met iets nieuws en lanceren zij hun concept “Hidden”. 

In contrast met het roze hebben zij in hun souterrain een nieuwe wereld gecreëerd. Beneden vind je een verrassende oase van rust en sophistication. Door de ruimte in te richten met diep donkergroen velvet voor de comfortabele banken en door messing elementen te combineren met een vloerbedekking in grafische art deco print wordt de extravagantie nog eens benadrukt. In deze wereld staat het eten en de beleving centraal. De sfeer is internationaal, intiem, bijzonder en luxe. Echt een “Hidden” parel om te ontdekken. 

Aanbieding MaMa Kelly;

Het best bewaarde geheim van Amsterdam bevindt zich in het hartje van het Olympisch Stadion. Achter de roze deuren van MaMa Kelly stap je in een verrassende oase van rust en sophistication. En beland je in een wereld van fine dining. En MaMa’s vrienden van het allereerste uur kunnen nu extra voordelig kennis maken met deze culinaire ervaring. 

Schuif aan voor een waanzinnig 5-gangen diner voor twee, en betaal slechts voor één persoon. Echt waar? Echt waar. Boek je tafel via hiddenamsterdam.nl, en vermeld bij het reserveren onder het kopje opmerkingen de kortingscode (STADION35). Deze actie is geldig tot 1 september 2022.