Mirjam vertelt: “Wandelend speeddaten in het Olympisch Stadion (met Topsport Amsterdam)”.

Published on Tuesday, April 20news

Dinsdag 20 april was het zover: om 08.00 uur ‘s ochtends mocht ik mee gaan doen aan het evenement ‘Wandelend Speeddaten in het Olympisch Stadion’, georganiseerd door Topsport Amsterdam. Het was een prachtige ochtend met volop zon, dus dat beloofde meteen veel goeds. Bij aankomst stonden de deuren van het stadion al open en eenmaal binnen werd ik verwelkomd door Kim en Nienke (van het Olympisch Stadion) die koffie en thee verzorgden.

Met een kop thee in de hand betrad ik het stadion. Onder de grote toegangspoort kon ik, uiteraard op 1,5 meter afstand, even rustig staan en een ontbijttasje pakken. Onder het genot van mijn thee, jus d’orange, fruitsalade en broodjes kon ik alvast met wat mensen in contact komen. Erg goed geregeld dus!

Een kwartiertje later verwelkomde Frank van Rooijen van Topsport Amsterdam ons bij het evenement. Ook Kim Abdoelhafiezkhan deed dit als host van het Olympisch Stadion. Daarna nam Frank Thewessem (Topsport Amsterdam) het woord. Hij vertelde over Topsport Amsterdam en hun huidige en toekomstige activiteiten.

Om half negen was het tijd om aan het wandelend speeddaten te beginnen. Frank gaf toelichting op de spelregels: je moest een partner vinden voor de eerste speeddate en samen een plek zoeken op de atletiekbaan. De één in baan 1, de ander in baan 3 (op gepaste afstand). Na het startsein van Merel (Bus van Topsport Amsterdam) begonnen we te lopen en stak één van ons van wal met zijn/haar verhaal. Dit duurde 2,5 minuut, waarna het tijd was voor het verhaal van de ander. Weer 2,5 minuut later was de date voorbij en liep één van de twee door naar de volgende date. Enzovoorts!

Binnen korte tijd was het dus mogelijk om veel nieuwe mensen te leren kennen. Zo heb ik leuke gesprekken gevoerd met onder andere Annemarie van de Johan Cruyff Arena, Natascha Doets van Randstad, Eelco van Loenen van Estadium, Frank Thewessem van Topsport Amsterdam, Pauline Montanus van SCG Advocaten, Clement Stegman van DPG Media, Frans Poel van Nationaal Tennis Centrum Amstelveen, Stefanie Repennig van Finaps, Pepijn Beerman van SalesQ en Sandra van de Grift van SCG Advocaten. Het waren mensen die ik normaal gesproken niet zo snel zou spreken, wat dit evenement extra interessant maakte. Om 09.45 uur was de gezamenlijke afsluiting en nam iedereen afscheid.

Al met al was het een zeer geslaagde, heerlijke zonnige bijeenkomst en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Topsport Amsterdam: veel dank voor de organisatie en leuk dat ik erbij mocht zijn. Heel graag tot een volgende keer!

Lees hier meer over Topsport Amsterdam.