Morning Meetups in 2023; hosts gezocht!

Published on Thursday, January 18news

Na een heleboel succesvolle edities van de Morning Meetup het afgelopen jaar plannen we graag vooruit voor het nieuwe jaar! Wil jij in het nieuwe jaar zo’n leuke en informatieve Meetup hosten? 

Tijdens de Morning Meetups komen we eens in de twee maanden samen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied. We starten de dag met een kopje koffie, een update van Community Manager Mirjam Harding, een praatje van de host met een inkijk in hun onderneming of bedrijf én genoeg tijd om te netwerken.

De Meetup is niet alleen een moment om te netwerken, maar ook om kennis te delen. Zo heeft BIZ-deelnemer Strangelove en host van de laatste editie van 2022, een interactieve lezing over social media en online zichtbaarheid verzorgd.

De Morning Meetup is van 08:30 tot 09:30 en dus de perfecte manier om de werkdag inspirerend te beginnen. Lijkt het jou wel wat om het komende jaar een nieuwe editie te hosten en kennis te delen met andere ondernemers? Laat dat dan weten aan Community Manager Mirjam via mirjam.biztheolympic@gmail.com