Nieuwe bestuursleden BIZ | Julie de Haas en Mitchell Hirschstein stellen zich voor

Published on Wednesday, April 17news

Vanuit The Olympic Amsterdam zijn we blij te kunnen delen dat het bestuur van de BIZ zich heeft uitgebreid. De toevoeging van de twee nieuwe leden Julie de Haas en Mitchell Hirschstein, maakt een nog betere vertegenwoordiging van alle verschillende deelnemers uit het gebied mogelijk.

Het uit zes leden bestaande bestuur representeert niet alleen de verschillende branches maar ook diverse locaties in het gebied.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en Julie en Mitchell stellen zich hierbij graag even voor:

Julie de Haas

Mijn naam is Julie de Haas, sinds 2016 werkzaam binnen Pon en met ingang van dit jaar heb ik het stokje van Karen van Dantzig overgenomen als eindverantwoordelijke voor Move Amsterdam. 

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met de andere BIZ bestuursleden om ons gebied te optimaliseren zodat alle ondernemers (en bewoners) daar hun vruchten van kunnen plukken. Als geboren en getogen Amsterdammer zet ik mij graag in voor de leefbaarheid van onze stad en hoop ik op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen. 

Mitchell Hirschstein

Mijn naam is Mitchell Hirschstein, ik ben 36 jaar oud en woonachtig in Amsterdam (Rivierenbuurt). Ik werk als asset manager voor Spring Private Asset Managent, onderdeel van Spring Real Estate. Spring is een allround zakelijke vastgoed kantoor, waarbij onze dienstverlening specifiek gericht is op het opbouwen en managen van vastgoedportefeuilles voor private investeerders (ondernemers, sporters en artiesten).

In mijn vrije tijd probeer ik met enige regelmaat te sporten en sta ik graag in de keuken. Daarnaast ga ik graag met mijn vriendin op pad in onze mooie stad om nieuwe plekjes te ontdekken.

 Binnen de BIZ zal ik de belangen van de verschillende kantoorgebruikers behartigen. Het is nog iets te vroeg om een antwoord te geven op de vraag wat ik daadwerkelijk denk ik te kunnen gaan bijdragen, want ik moet mijzelf nog goed verdiepen in de verschillende projecten die we als BIZ gaan uitvoeren. Ik ben echter breed inzetbaar en denk graag mee over de verschillende onderwerpen die er spelen.

 Als kantoorgebruiker van het gebied kom ik hier graag om te werken, maar ik vind het ook belangrijk een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de buurt en de onderlinge samenwerking tussen de verschillende belanghebbenden.