Nieuwe bestuursleden voor de BIZ; Robert en Eva stellen zich voor!

Published on Wednesday, January 18news

Vanuit het community team van The Olympic Amsterdam zijn we blij te kunnen delen dat het bestuur van de BIZ zich heeft uitgebreid. De toevoeging van de twee nieuwe leden Eva Zotos en Robert Kok, maakt een nog betere vertegenwoordiging van alle verschillende deelnemers uit het gebied mogelijk.

Het nieuwe, nu uit zes leden bestaande bestuur, representeert niet alleen de verschillende branches maar ook diverse locaties in het gebied.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en Robert en Eva stellen zich hierbij graag even voor:

Robert: “Mijn naam is Robert Kok, getrouwd met Gonda, trotse vader van 2 zoons Felix en Stijn en we wonen in Bussum. Naast mijn werk sport ik graag, ben ik Ledenraadslid bij de NVM en voorzitter van de wijkvereniging Vrienden van het Spiegel (Bussum). Mijn grootste hobby is op vakantie gaan en kennis maken met nieuwe culturen. Ook volg ik zoveel mogelijk het nieuws (elk uur check ik minstens 2 nieuwsapps!) en ben ik vaak op zoek naar nieuwe (zakelijke) contacten. Tot slot ben ik goedlachs, een beetje ongeduldig en positief ingesteld.

Ik werk bij Colliers, een internationale en beursgenoteerde adviseur die bijdraagt aan een betere samenleving door complexe vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. Wij zijn gevestigd in de voormalige Citroen garage aan het Stadionplein in Amsterdam, echt een topplek! Ook hebben wij kantoren in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven en we werken met zo’n 325 collega’s in Nederland.

Het gehele Stadionplein gebied is echt een geweldige plek geworden waar eigenlijk altijd van alles te doen is. Er wordt gewerkt, gewandeld, gesport, gerecreëerd, gewinkeld, gewoond, er zijn regelmatig grootse evenementen etc. En dat allemaal op een relatief klein gebied. Dit maakt een goede organisatie noodzakelijk. Ik vind het heel gaaf om hier mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Met mijn bestuurservaring van de afgelopen jaren denk ik zeker een goede bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het gehele Stadionplein gebied. Bovendien is het voor mij de ideale manier om kennis te maken met de vele ondernemers die in ons gebied actief zijn.”

Eva: “Ik ben Eva en ben al ruim 20 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Samen met Sandra runnen we Zotos Beauty, een schoonheidssalon met bijbehorende winkel aan de stadionweg 279.

Sinds wij hier 5 jaar geleden naartoe zijn verhuisd, vanuit de Kerkstraat, hou ik mij met name bezig met de winkel en de administratieve kant van Zotos Beauty. Wij vinden het leuk om betrokken te zijn bij alles wat er in de buurt gebeurt en proberen zo veel mogelijk bij alle BIZ-bijeenkomsten aanwezig te zijn.

Toen mij werd gevraagd of ik misschien in het bestuur erbij zou willen leek mij dit een leuke kans. Kijken of we met z’n allen dit tot een nog leuker gebied kunnen maken voor zowel ondernemers als bewoners. Samen sta je namelijk een stuk sterker dan alleen. Ik heb er zin in!”