Ondernemer in de spotlight | In gesprek met Nathalie Wühl van For You

Published on Friday, April 12news

In de rubriek Ondernemer in de Spotlight geven wij graag het woord aan een van onze BIZ-deelnemers. We gaan in gesprek om de specifieke ondernemer beter te leren kennen door te luisteren naar zijn/haar verhaal. Want wie zijn nou eigenlijk de mensen achter de schermen en waarom hebben zij juist voor The Olympic Amsterdam als locatie voor hun bedrijf gekozen? 

Deze keer geven we het woord aan Nathalie Wühl, die al sinds 2017 werkzaam is bij wat vroeger nog “Offices For You” heette, maar nu als “For You” verder is gegaan. Nathalie is als manager en top gastvrouw hét gezicht binnen “For You”. Community manager Mirjam sprak met haar op haar mooie werkplek binnen het Olympisch Stadion (op nrs 24 – 28).

Mirjam: Hoi Nathalie, vanwege jullie deelname aan de BIZ kom ik jou altijd als eerste tegen als ik de drempel bij For You over stap. Je bent voor mij ook echt hét gezicht van For You en ik merk dat je plezier hebt in je werk. Hoe kom je hier eigenlijk terecht en kun je meteen iets meer over jezelf vertellen?

Nathalie: Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag en ik ben mijn carrière gestart in de optiek. Jarenlang werkte ik voor het familiebedrijf tot de reclame oorlog tussen Specsavers en Pearle ontvlamde en ik het tijd vond voor een switch. Ik ben toen gaan werken voor Fletcher Hotels in de bekende toren ( ook wel de “beschuitbus” genaamd) aan de A9 in Amsterdam Zuidoost. De hospitality past goed bij mij en na een jaar werd ik door mijn toenmalige hotelmanager gewezen op de functie van Office Manager bij wat toen nog “Offices For You” heette. De rest is geschiedenis, want bij For You heb ik me vanaf dag 1 als een vis in het water gevoeld en dat doe ik nog steeds.

Mirjam: En wat maakt dat je je zo op je plek voelt?

Nathalie: Vooral het contact met mensen vind ik erg fijn. Door de (bijna) dagelijkse interactie die je hier met iedereen hebt bouw je echt een band op. We hebben veel vaste huurders en ik ken iedereen bij naam. De rol van gastvrouw, aanspreekpunt van en spin in het web binnen For You is gewoonweg op mijn lijf geschreven.

Maar behalve dat, is onze locatie natuurlijk geweldig! Met uitzicht op de middenstip in het stadion je werk kunnen doen is uniek en in de loop van de jaren zijn we (binnen het stadion) behoorlijk uitgebreid dus hebben we voor elk wat wils

Mirjam: O ja? Vertel eens.

Nathalie: Offices For You is in 2016 gestart in Utrecht en daarna Maastricht en de locatie in Amsterdam volgde in 2018. In die tijd zaten we alleen op de begane grond en later zijn we uitgebreid naar de 1e en de 2e verdieping. Vooral de 1e verdieping is leuk, omdat daar vroeger de VIP Lounge van Ajax zat en de originele bar met keuken zijn bewaard gebleven. Dat vinden niet alleen wij maar ook onze huurders wel heel bijzonder!

Ook qua kantoor houders zijn we uitgebreid en we zitten inmiddels op rond de 25 vast kantoorgebruikers naast nog eens 80 flexwerkers die op regelmatig basis komen werken.

Mirjam: En wat zijn dat dan allemaal voor bedrijven die bij jullie huren?

Nathalie: Dat is echt een mengelmoes van van alles. Je vindt hier advocaten, recruiters, communicatie professionals en nog veel meer. Wat we vooral heel leuk vinden om te zien is als nieuwe ondernemers bij ons starten en langzaam groter worden. Dan verhuizen ze intern naar steeds grotere ruimtes tot ze uit hun jas groeien. Dan ben ik wel trots dat we met For You aan de wieg van het succes hebben gestaan.

Mirjam: En hoe zit dat met ruimtes huren?

Nathalie: We hebben verschillende vaste kantoorruimtes, maar ook diverse flexplekken en daardoor altijd een werkplek op maat. Op onze site staan de mogelijkheden heel uitgebreid beschreven en als men graag meer wil weten dan zeg ik: Neem vooral contact op!. 

Daarnaast verhuren we ook vergaderruimtes voor het geven van bijvoorbeeld workshops of trainingen. We zien al regelmatig andere BIZ deelnemers die gebruik komen maken van onze faciliteiten. Juist die kruisbestuiving tussen BIZ deelnemers juichen we alleen maar toe.

Mirjam: Mooi, want kruisbestuiving is waar de BIZ voor bedoeld is! Daarover gesproken, welke ondernemer zou jij graag het woord willen geven?

Nathalie: Dat zijn er meerderen maar dan kies ik graag voor “Van Ede & Partners”. Zij hebben volgens mij wel een interessant verhaal te vertellen.

Mirjam: Leuk, we gaan ze benaderen en jij heel veel dank voor je verhaal.

Nathalie: Graag gedaan!

Geïnteresseerd in wat For You allemaal te bieden heeft?
Neem contact op:
For You
Olympisch Stadion 24 – 28
1076 DE Amsterdam
020 800 6000
amsterdam@officesforyou.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur