1

Oproep: “Rondes van Amsterdam” zoekt werkgroepleden!

Published on Tuesday, November 16news

BIZ The Olympic Amsterdam zoekt werkgroepleden!

In de nieuwsbrief van donderdag 11 november hebben jullie het al kunnen lezen: we zijn met de BIZ bezig om een mooi evenement naar ons gebied te halen. Het gaat om onze eigen fietswielerronde, met de naam “Around The Olympic Amsterdam” – Ronde van het Olympisch Stadion.

In de bijlage vinden jullie een introductie op wat het evenement inhoudt en hoe we daar met de BIZ bij aan kunnen haken. Dus nu zijn we op zoek naar ondernemers die dit samen, binnen een werkgroep, op willen pakken.

Hoe werkt de organisatie van de wielerronde?

De algemene organisatie van de wielerronde “Around The Olympic Amsterdam” is in handen van “de Rondes van Amsterdam”. Met de BIZ zijn er andere  mogelijkheden om aan te haken bij het evenement, zoals een sponsor/partnerschap aangaan. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om allerlei randevenementen te organiseren. Bedoeling is dat het echt een feest van de buurt wordt; zowel voor ondernemers, als bewoners en bezoekers.

Vooral aangaande het bedenken en opzetten van de randevenementen zoeken we mensen die het leuk vinden om hier samen met andere BIZ deelnemers mee aan de slag te gaan en het evenement nog mooier te maken.

Werkgroep – wat houdt het in en hoeveel tijd kost het?

De ervaring leert dat deelname zoveel tijd kost als men bereid is erin te steken.  Houd wel rekening met in ieder geval 1 x per maand overleggen met elkaar. Dat is tot 14 mei ongeveer 5 x overleg (vanaf januari 2022).

Tot nu toe hebben zich al 3 mensen aangemeld (vanuit Ride Out, Het Olympisch Stadion en Light Insurance BV), maar versterking vanuit andere takken zijn zeer welkom. Met name voor de horeca liggen er veel kansen, maar ook op het gebied van sponsoring is er veel mogelijk. 

Wil je meedoen?

Geweldig! Samen met de vier leden die zich al gemeld hebben, de community manager én de organisatie van de Rondes van Amsterdam zelf, ga je aan de slag om een mooi evenement neer te zetten. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mirjam via mail of telefoon. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met een mooi evenement als resultaat.

Hartelijke groet, mede namens het bestuur van de BIZ,

Mirjam Harding
Communitymanager
BIZ The Olympic Amsterdam
mirjam.biztheolympic@gmail.com
06-52548145