Opschoonactie The Olympic Amsterdam weer een succes!

Published on Wednesday, June 22news

Op vrijdag 17 juni organiseerden we met The Olympic Amsterdam weer een opschoonactie. Behalve dat we de ondernemers van de BIZ hadden gevraagd mee te doen, hebben we óók bewoners uit de buurt benaderd om te komen helpen. Dit resulteerde in een gezellige groep mensen waarmee we het gebied weer eens vrij hebben gemaakt van zwerfvuil.

Om 16:00 verzamelden we bij de Marathontoren en kregen steun van Abigail en Alec (Hotel Twenty Eight), Mechtild en Carin (bewoners vanuit Zwerfie Zuid), Eva (Zotos Beauty), Carolina en dochter Camilla (bewoners Olympisch Kwartier), Carla (Olympisch Stadion), Jonne en Mirjam (BIZ The Olympic Amsterdam). Na een korte kennismaking en het uitdelen van afvalgrijpers, ringen en vuilniszakken waarna gingen we op pad.

Zoals altijd zijn we een uur door de buurt gegaan en hebben weer van alles gevonden. Camilla (6 jaar) vond een mooie jeu de boules bal, Carla een oude Nokia GSM en Mirjam een brief in een envelop, waarover meteen de wildste fantasieën tot leven kwamen. Zou het een liefdesbrief zijn, of een bericht over een gevonden schat? De brief gaat terug naar de rechtmatige eigenaar en we hopen dat ze er blij mee is.

Na afloop hebben we onder het genot van een drankje nagepraat op het terras van Two Chefs Foodbar: alle aanwezigen vonden de actie weer erg geslaagd, dus óp naar de volgende.

Veel dank aan iedereen die heeft meegedaan en graag tot een volgende keer.