Oscar deelt… De week van de afvalhelden!

Published on Wednesday, March 15news

In deze maandelijkse rubriek deelt Oscar weetjes, tips & tricks en succesverhalen met betrekking tot afvalscheiding en preventie (in en rondom het Olympisch Stadion). Laat je inspireren en maak afval scheiden leuk!

Het is de Week van de Afvalhelden, of zoals wij hen noemen, onze Oscars!

Zij zamelen in zon, regen en wind bij alle deelnemers van onze collectieven dagelijks afval- en grondstoffen in. Met een elektrisch voertuig rijden ze overal langs en halen ze alles van áchter de voordeur op. Zo halen zij de afval uit de anonimiteit en worden deelnemers bewust van de waarde van grondstoffen. Én zijn onze Oscars altijd beschikbaar voor tips en adviezen om nog beter te scheiden en afval te verminderen.

In de avonduren en weekends wordt onze inzameling uitgevoerd door een diverse groep Oscars van jong tot oud met een interesse in duurzaamheid.

Zoals Oscar Piet die graag over zijn werk vertelt: ‘Het is leuk om bezig te zijn met een duurzame oplossing. Lekker buiten, bezig zijn met m’n handen en ook nog iets goed doen voor de wereld. Een beetje sjouwen, een beetje nadenken, maar niet te veel. Mijn collega’s zijn leuk en leuk om mensen in horeca te spreken, dus je bent ook nog sociaal bezig!’

Wilt u ook aansluiten bij het afval en grondstoffencollectief van BIZ The Olympic Amsterdam? Of heeft u een andere vraag of opmerking over onze dienstverlening? We horen het graag!

mail@oscarciruclair.nl | 020 – 24 43 829 | www.oscarcirculair.nl

Oscar Circulair is verantwoordelijk voor de inzameling van afval en grondstoffen van organisaties in en rondom het Olympisch Stadion. Het doel van Oscar is de restafvalstroom te reduceren, hoogwaardige grondstoffenstromen te bundelen voor hergebruik en (vervuilende)
vervoersbewegingen te beperken.