Oscar deelt… een feestelijke update!

Published on Thursday, June 23news

In deze tweewekelijkse rubriek deelt Oscar weetjes, tips & tricks en
succesverhalen met betrekking tot afvalscheiding en -preventie (in en rondom het Olympisch Stadion). Laat je inspireren en maak afval scheiden leuk!

Het is alweer een maandje geleden, maar zeker het delen waard: dinsdag 24 mei werd de overeenkomst voor de gezamenlijke monitor van het Circulaire Afvalcollectief van BIZ The Olympic Amsterdam; Oscar Circulair getekend door Rocco Piers (Stadsdeelbestuurder Amsterdam Zuid), Carla de Groot (directeur Olympisch Stadion) en Remco Wagemakers (directeur Oscar Circulair). Hiermee beginnen we een monitor op verschillende thema’s: afval en grondstoffen/circulariteit, (zero
emissie) stadslogistiek, leefomgeving en de ontwikkeling van hubs zelf. Ook educatie rondom de activiteiten van het collectief wordt meegenomen.

Op deze verschillende thema’s verzamelen Oscar Circulair en de gemeente data en wordt gewerkt aan diverse onderzoeksvragen. De monitor zelf is uniek omdat dit voor de gemeente kans biedt om informatie te verzamelen over de praktijk van (buurt)hubs en circulaire oplossingen voor bedrijfsafval.

Wil jij ook aansluiten bij het afvalcollectief Olympisch Stadion? Of heb je andere vragen (over onze dienstverlening)? Neem gerust contact met ons op!

mail@oscarciruclair.nl | 020 – 24 43 829 | www.oscarcirculair.nl

Oscar Circulair is verantwoordelijk voor de inzameling van afval en grondstoffen van organisaties in en rondom het Olympisch Stadion. Het doel van Oscar is de restafvalstroom te reduceren, hoogwaardige grondstoffenstromen te bundelen voor hergebruik en (vervuilende)
vervoersbewegingen te beperken.