Oscar deelt…vacatures!

Published on Wednesday, June 8news

Vanaf heden deelt Oscar in deze rubriek weetjes, tips & tricks en succesverhalen met betrekking tot afvalscheiding en -preventie (in en rondom het Olympisch Stadion). Laat je inspireren en maak afval scheiden leuk!

Oscar Circulair wil de afval- en grondstoffenmarkt klaarstomen voor een circulaire toekomst – de hoogste tijd! – en daarom bouwen wij meer duurzame afvalcollectieven zowel binnen als buiten Amsterdam. Om meer impact te kunnen maken zijn we hard op zoek naar versterking. 

Is het tijd voor de ultieme no-bullshit job? Wil jij werken aan het verduurzamen van de leukste binnenstedelijke gebieden als de Westergas, Olympisch Stadion, Museumplein in Amsterdam of Katendrecht in Rotterdam? Check onze vacatures!  

*Als teamlead bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de gehele operatie, sales, klantenservice, inkoop/asset management en administratie en voor het verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.      

*Als tenderspecialist & gebiedsontwikkelaar ontsluit je nieuwe gebieden en bouw je collectieven van organisaties die samen optrekken om binnensteden te verduurzamen.
 
*Als operationeel medewerker ben je de motor van Oscars dienstverlening en verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en monitoren van operationele processen. Een uitdagende startersfunctie met veel afwisseling!

*En voor jouw neef/nicht/broer/buurmeisje die een
toffe circulaire bijbaan zoekt waarmee zij hun CV ultiem kunnen laten shinen? Of gewoon helemaal klaar is met flitsbezorgen 😉? We zoeken ook nog grondstoffeninzamelaars!

Ken jij of ben jij iemand die ons team wil komen versterken? Solliciteer hier! Mocht je vragen hebben over de vacatures, neem gerust contact met ons op.

mail@oscarciruclair.nl | 020 – 24 43 829 | www.oscarcirculair.nl 

Oscar Circulair is verantwoordelijk voor de inzameling van afval en grondstoffen van organisaties in en rondom het Olympisch Stadion. Het doel van Oscar is de restafvalstroom te reduceren, hoogwaardige grondstoffenstromen te bundelen voor hergebruik en (vervuilende) vervoersbewegingen te beperken.