Politie steunt Kika: 24 uurs estafette sponsorloop voor hulpverleners

Published on Tuesday, March 15news

Bij The Olympic Amsterdam zijn we trots op onze deelnemers en we vertellen graag over de verschillende samenwerkingsverbanden.

Daarom vragen we de aandacht voor de 24 uurs sponsorloop die start op donderdag 7 april om 14:00 uur in het Olympisch Stadion voor de goede doelen KiKa en Villa ExpertCare, georganiseerd door de politie basisteams Zuid-Buitenveldert en Oost-Watergraafsmeer: 

Beste BIZ-ondernemers,

Wij als politie basisteams Zuid-Buitenveldert en Oost- Watergraafsmeer doen op 21 en 22 mei 2022 mee aan de Den Helder-Maastrichtloop. Een afstand van 438 kilometer waarbij wij, aangekomen in Maastricht, een mooi geldbedrag hopen te doneren aan de goede doelen KiKa en Villa ExpertCare.

In aanloop hiernaartoe organiseren wij een 24 uurs estafette sponsorloop voor hulpverleners van de politie, brandweer, ambulancedienst en de Koninklijke Marechaussee. Op donderdag 7 april 2022 om 14.00 uur gaat het startschot klinken in het Olympisch Stadion, het mooiste stadion van Nederland! Middels deze sponsorloop hopen wij een nog hoger bedrag te kunnen doneren aan KiKa en Villa ExpertCare!

Willen jullie deze goede doelen ook steunen? Dit kan door via de link https://gofund.me/a5b991a6 een donatie te doen.

Hebben jullie andere leuke ideeën om ons te steunen? Alle hulp is welkom! Neem hiervoor contact op via ren-voor-kika.amsterdam@politie.nl

Alvast ontzettend bedankt voor jullie hulp!

Met sportieve groet,

Politie basisteams Zuid-Buitenveldert en Oost-Watergraafsmeer

Een prachtig initiatief en hoewel dit een besloten evenement is, is er nu speciaal voor onze BIZ-deelnemers de mogelijkheid om te komen kijken en hen aan te moedigen. Wil jij ze live steunen? Meld je aan bij Community Manager Mirjam Harding via mirjam.biztheolympic@gmail.com.