Poortonderzoek Green Business Club

Published on Wednesday, February 1news

Heb jij ze al gezien? Vanuit de Green Business Club staan er van 30 januari t/m vrijdag 3 februari twee studenten buiten The Garage, om alle logistieke stromingen te meten om die hopelijk in de toekomst te kunnen verminderen. BIZ The Olympic Amsterdam heeft een samenwerking met de Green Business Club om het gebied verder te kunnen verduurzamen! 

Waarom dit poortonderzoek?
Het onderzoek is vooral interessant bij een bedrijfsverzamelgebouw zoals The Garage, omdat met de resultaten gekeken kan worden naar hoe de logistieke stromingen naar zo’n gebouw verminderd kunnen worden. Komt bijvoorbeeld dezelfde leverancier van printpapier wel drie keer in de week voor drie verschillende bedrijven? Dan kan dat efficiënter en duurzamer georganiseerd worden! 

Het onderzoek gaat dus waardevolle informatie opleveren waar we bij de BIZ, maar zeker ook de ondernemers zelf iets aan hebben. Bij de BIZ willen we namelijk een onderzoek starten naar gezamenlijke inkoop van o.a. kantoorartikelen wat naar verwachting een hoop besparing op gaat leveren.