Reminder: 17 mei wandelend speeddaten in het Olympisch Stadion!

Published on Wednesday, May 3news

We gaan weer wandelend speeddaten! Op 17 mei gaan we tijdens de Morning Meetup op een leuke en interactieve wijze elkaar als BIZ-collega’s en andere ondernemers ontmoeten om elkaar in korte tijd te leren kennen en waardevolle connecties te maken. Na het speeddaten wordt er ontbijt verzorgd om na te praten. 

Tijdens deze Morning Meetup zullen we ons over de banen van het Olympisch Stadion verdelen. Vervolgens zullen deelnemers telkens een periode met elkaar meelopen voordat de gesprekspartners wisselen. Zo leren we in een korte tijd zoveel mogelijk over elkaars levens en doelen.

Aan de hand van wandelend speeddaten begin je je werkdag niet alleen geïnspireerd, maar ook actief! Tijdens de laatste editie van het speeddaten werden er gemiddeld 6.000 stappen gezet. Na het wandelen zal er een ontbijt worden geregeld.

Na het succes van de eerste editie in 2021 organiseren we nu een nieuwe editie op 17 mei. Het speeddaten is niet alleen voor BIZ-deelnemers, maar iedereen mag meedoen! Dus buurtbewoners zijn bijvoorbeeld ook welkom.

Zet 17 mei dus in je agenda en meld je hier aan!