Save the date – BIZ Borrel & Bites op donderdag 6 april bij WILS Bakey Café!

Published on Wednesday, March 1news

We gaan het weer gezellig maken, want hosts Niels en Lars, BIZ-deelnemers van The Olympic Amsterdam, organiseren op donderdag 6 april weer een nieuwe editie van de BIZ Borrel & Bites!

Daar wil jij toch ook bij zijn? We nodigen je hierbij van harte uit om te komen en elkaar te treffen vanaf 17:00 uur bij Wils Bakery Café, op Stadionplein 28. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we bij deze borrel (nog beter) kennis met elkaar en praten we bij over waar we maar zin in hebben. De borrel zal duren tot 19:00 uur

Meld je je hier aan als je erbij wilt zijndan kunnen wij aan Wils Bakery Café laten weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Als je na de borrel wil blijven eten, raden we je aan om daarvoor te reserveren.

Wij hebben weer veel zin in deze gezellige borrel, dus heel graag tot in april!

De BIZ Borrel & Bites is een idee van Niels Korte en Lars Oostveen, beiden BIZ-deelnemers die elkaar ontmoet hebben tijdens de rondleiding van ARTZUID. Zij hopen met hun initiatief in contact te komen met andere BIZ-deelnemers en nog meer mooie connecties te kunnen maken.