Scoor je tickets voor de Mobility Experience: gratis voor alle BIZ-members!

Published on Thursday, September 2news

Sinds eind 2019 vind je Move Amsterdam in het opvallende gebouw van architect Jan Wils aan het Stadionplein. Met de Mobility Experience gaan ze in op alles wat met mobiliteit te maken heeft, voor zowel een jong als een oud(er) publiek. Ook vind je in het pand restaurant Madame Cyclette, Michelinrestaurant Wils, een pop-up store van het nieuwe automerk Cupra, een vestiging van Swapfiets en de Ride Out fietsenwinkel, dé ontmoetingsplek voor fietsfanaten.

Helaas is door corona Move Amsterdam nog niet veel open geweest, waardoor zeker niet alle BIZ-members kennis hebben kunnen maken met Move Amsterdam en de bijbehorende Experience. Daar willen ze graag verandering in brengen: ze laten de BIZ graag kennismaken met hun compleet vernieuwde tentoonstelling. 

Daarom zijn tickets nu gratis voor BIZ-members (reguliere prijs: €7,50 p.p.). Ook krijg je een rondleiding, toegang tot de tijdelijke tentoonstelling Fast en een kopje koffie, thee of frisdrank bij het gezellige Madame Cyclette. Tickets zijn hier te bestellen. 

Move Amsterdam staat ervoor open om samen te werken met andere BIZ-members en mooie initiatieven te starten. Brengt dat je op ideeën? Mail dan eens naar move@move.amsterdam voor contact.