Stem op Oscar Circulair voor het Buurtbudget

Published on Wednesday, December 8news

Op dit moment is Oscar Circulair druk bezig afval en grondstoffen in te zamelen en te scheiden van bedrijven in de Stadionbuurt. Dit gebeurt met een emissieloos voertuig, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Oscar Circulair wil nu ook buurtbewoners bij deze Zero Waste Expeditie betrekken in de vorm van educatiemiddagen en workshops. Tijdens deze educatieve sessies beantwoorden ze vragen over afval scheiden en het nut daarvan, ontrafelen ze afvalfeiten en -fabels en delen ze tips. Ook steken bewoners de handen uit de mouwen tijdens een sorteerproef, alles natuurlijk onder het genot van hapjes en drankjes uit de buurt.

Om dit plan financiële slagkracht te geven, dingt Oscar Circulair mee naar het Buurtbudget. Momenteel zitten ze hiervoor in de laatste ronde, waarin ze stemmen uit de buurt moeten verzamelen. Buurtbewoners ontvangen een brief van de Gemeente waarin steminstructies staan. Stemmen kan tussen 10 en 22 december.

Stem jij op Oscar Circulair voor het Buurtbudget? En vraag je jouw buren hetzelfde te doen? Zo maken de straten van de Stadionbuurt samen schoner, groener en mooier!

Meer informatie vind je hier