Vacatures binnen de BIZ: Pon, Het Gastenhuis & Vascobelo

Published on Monday, September 27news

Graag brengen we vacatures van ondernemers uit BIZ The Olympic Amsterdam bij jullie onder de aandacht. Deze week vacatures van Pon, Het Gastenhuis & Vascobelo.

Tijdens vier projecten (in Nederland en het buitenland) die je zelf uitkiest, word je gedurende twintig maanden uitgedaagd om jezelf en Pon beter te maken. Lees hier de ervaring van Donna als Management Trainee en bekijk de vacature hier

Het Gastenhuis zoekt een directiesecretaresse voor 24 uur per week. In deze functie initieer en ondersteun je de bestuurlijke processen: planning, voorbereiding en notulering van vergaderingen, communicatie en het bewaken van afspraken. De vacature vind je hier

Verder is er de kans om bij Vascobelo aan de slag te gaan. Hier serveer je de beste koffie en krijg je na een uitgebreide training een Specialty Coffee Association certificaat. Lees hier meer informatie.

Zoek jij ook nieuwe collega’s? Stuur dan je vacature naar mirjam.biztheolympic@gmail.com en dan plaatsen wij deze in onze tweewekelijkse nieuwsbrief.