Verslag van de “Morning Meetup” bij B-One Training!

Published on Thursday, March 30news

Gisteren begonnen we onze werkdag gemotiveerd bij de eerste Morning Meetup van 2023 bij sportschool B-One Training! Deze BIZ-deelnemer opende op 29 maart haar deuren voor een gezellige en interessante bijeenkomst. 

We werden we met open armen ontvangen met warme koffie en lekkers door founder Bas van Beest en zijn partner Xante. Tijdens de inloop werd veelvuldig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om even bij te praten of om nieuwe ondernemers uit de buurt te ontmoeten en spreken. Community manager Mirjam maakte dit toegankelijk door daarna de meetup te openen en alle aanwezigen kort voor te stellen. 

Vervolgens nam Bas het woord om ons meer over hemzelf en zijn onderneming te vertellen. Hij vertelde hoe hij van sportlessen in het park en anti-kraak panden uiteindelijk kon doorgroeien tot een sportonderneming met twee eigen training studio’s. Sinds kort is de eigen locatie van B-one in de Westerstraat namelijk aangevuld met een locatie op ons Stadionplein! 

De meetup werd vervolgd met een rondleiding door alle ruimtes van de sportstudio, waar ruimte genoeg is voor de personal-training-sessies die worden aangeboden. Naast een sport- en fysioruimte op de begane grond zijn er beneden namelijk nog drie ruimtes beneden. Hier bevinden zich de zwaardere gewichten en apparatuur geschikt voor training bij blessures. Zo kregen we een volledig beeld van wat deze nieuwe BIZ-deelnemer allemaal te bieden heeft! 

Na afloop ontvingen we zelfs nog een goodiebox en werd vol enthousiasme nagepraat. Ben jij ook bij de volgende “Morning Meetup” om een kijkje te nemen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied of lijkt het je leuk om er zelf een te organiseren? De “Morning Meetup” is een leuke manier om te kunnen netwerken met ondernemers uit het gebied en om je werkdag inspirerend te starten!