Verslag van de “Morning Meetup” bij Het Portiershuisje!

Published on Tuesday, October 11news

De deuren van Het Portiershuisje openden al vroeg op 5 oktober. Op deze herfstige woensdag werden ondernemers uit de BIZ vanaf 08.30 verwelkomd voor een bijzondere editie van de “Morning Meetup”.

Bij aankomst kregen alle aanwezige ondernemers onder genot van een warm kopje koffie of thee de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten of om even bij te praten. Het Portiershuisje is een locatie waar iedereen dagelijks snel voorbijfietst, maar waar vrijwel niemand ooit binnen is geweest. Daarom was iedereen zeer nieuwsgierig naar het verhaal van de host van deze Meetup, Marco Bakker.

We kregen een interessante geschiedenisles over de rol van het huisje gedurende de Olympische spelen van 1928 en de rol van Johan Cruijff bij de verplaatsing van het huisje. Vervolgens werd ons een inkijk gegeven in de huidige werkzaamheden van de verschillende bedrijven die zich in het huisje vestigen, met als overkoepelend thema: “Mensen laten spelen”.

Vervolgens veranderde het thema van het gesprek naar The Olympic Amsterdam en gaf Community Manager Mirjam Harding een update, waarbij voornamelijk de doorstart van de BIZ en de stemming aan bod kwamen. Er werd een video getoond over The Olympic Amsterdam (zie de video in het volgende item).

De “Morning Meetup” werd afgesloten met de mogelijkheid voor aanwezigen om alvast te stemmen. Daarna scheidden onze wegen weer en startte iedereen met hun werkdag. 

Ben jij ook bij de volgende “Morning Meetup” om een kijkje te nemen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied? De “Morning Meetup” is een leuke manier om te kunnen netwerken met ondernemers uit het gebied en om je werkdag inspirerend te starten!