Verslag van de Morning Meetup bij KiKa!

Published on Thursday, June 29news

Begin deze maand werden we verwelkomd in het mooie oranje kantoor van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), gevestigd in het Olympisch Stadion. Deze BIZ-deelnemer gaf ons een inkijkje in hun organisatie en kantoor afgelopen 8 juni tijdens een bijzondere Morning Meetup. 

We werden met open armen ontvangen door het team van KiKa bij hun prachtige organisatie. Hier werd ons van alles verteld over de organisatie en de acties van KiKa, zoals bijvoorbeeld de korte-broeken-actie en de berenactie. Ook kregen we de eerste grote landelijke merkcampagne van het goede doel te zien, die inmiddels ook voor de rest van Nederland op televisie en online zichtbaar is. Een prachtige video die alle aanwezige ondernemers wist te raken. 

De meetup werd vervolgd met informatie over de donateurs van KiKa. In een tijd waarin het lastig is om vaste donateurs aan je te binden, omdat mensen ‘nergens aan vast willen zitten’, verlopen donaties van KiKa nu via The Good Place app. Een overzichtelijk platform waar mensen gemakkelijk eenmalig, of vaker, aan diverse goede doelen kunnen doneren, waaronder KiKa. Op deze wijze probeert de organisatie hun doelen bij de genezing van kinderkanker te behalen. 

Tot slot viel er tijdens deze Morning Meetup iets te winnen. Huisfotograaf Jonne, onderdeel van het Community Team van The Olympic Amsterdam, won via een loting een startbewijs voor de sponsorloop voor Kika en gaat meedoen met de van Dam tot Damloop op 17 september aanstaande.

Wil jij daar ook aan meedoen? Er zijn nog een aantal startbewijzen over, dus ook jij kan je aanmelden om voor KiKa de Dam tot Damloop te lopen! 

Binnenkort meer over Jonne en hoe we haar kunnen sponsoren, zodat KiKa weer budget krijgt voor onderzoek en de overlevingskans straks naar 100% gaat

Ben jij ook bij de volgende “Morning Meetup” om een kijkje te nemen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied of lijkt het je leuk om er zelf een te organiseren? De “Morning Meetup” is een leuke manier om te kunnen netwerken met ondernemers uit het gebied en om je werkdag inspirerend te starten!