Vier Halloween bij deze BIZ-deelnemers!

Published on Wednesday, October 18news

De spannendste feestdag van het jaar staat weer voor de deur: Halloween! En uiteraard vier je dat ook bij BIZ The Olympic Amsterdam. Daarom hier wat acties van BIZ-deelnemers voor Halloween op een rijtje! 

Reserveer op 28 oktober bij Bar Baut voor een “Hell of a dinner”. Het restaurant zal worden omgetoverd tot een griezelijk decor, je wordt ontvangen door verkleed personeel en er is zelfs een speciaal creepy menu! Reserveren kan via de site.

Op zoek naar een sportieve invullen van Halloween? Ga op 27 oktober klimmen bij het halloweenfeest van Beta Boulders: “Don’t be afraid of the dark”. Er zal alleen UV-licht branden in de klimhal, waar een live-DJ zorgt voor een spooky avond. De best verklede klimmers maken kans op een gratis drankje of een prijs! Kaartjes worden aan de deur verkocht en toegang is gratis voor leden. 

Ook de Drie Graefjes pakt weer uit deze feestdag! Er is een speciale editie van hun klassieke red velvet cake gemaakt, helemaal in het thema Halloween. Ook te verkrijgen als griezelige cupcakes of cakepops! Deze lekkernijen zijn voor het Halloween-weekend te bestellen via de site of bij de bakery op het Stadionplein!