Vier Valentijnsdag met deze BIZ-deelnemers!

Published on Wednesday, February 1news

14 februari is de perfecte dag om je geliefden extra aandacht te geven. Wat is nou een leukere manier om Valentijnsdag te vieren binnen ons eigen gebied! Verschillende BIZ-deelnemers organiseren wat leuks met Valentijnsdag:

Als je van plan bent om je geliefde mee op stap te nemen kan je bijvoorbeeld langs NENI gaan, waar ze een heus Valentijnsmenu hebben, inclusief roze Valentijnscocktail! Bij Wils Bakery Café hebben ze ook een speciaal Valentijnsmenu, voor zowel de lunch als het diner, bestaande uit vijf verschillende gangen en diverse hapjes. En om de keuze nog ruimer te maken heeft ook BIZ-deelnemer Mama Kelly een ‘special love menu’, waar je van vier gangen kan genieten die speciaal bedoeld zijn om met je geliefde te delen.

Blijf je liever thuis op deze speciale dag? Ga dan langs bij de Drie Graefjes voor diverse Valentijnsproducten. Ze bieden bijvoorbeeld een ‘Vanilla Valentines Cake’ (zie foto) of ‘Oreo Heart Bombs’.

Genoeg opties om de liefde te vieren binnen The Olympic Amsterdam! Wacht vooral niet te lang met reserveren of bestellen!