Wie is wie bij The Olympic Amsterdam? Student-redacteur Roos stelt zich voor

Published on Thursday, October 13news

Het community team van BIZ The Olympic Amsterdam is weer compleet! Vanaf oktober 2022 vervult Roos van Putten de rol van student-redacteur binnen het team en daar zijn we erg blij mee. Roos stelt zich hierbij graag aan jullie voor.

Hoi! Mijn naam is Roos van Putten, 23 jaar oud en ik ben de nieuwe student redacteur voor de BIZ The Olympic Amsterdam. Ik ben hiernaast nog volop aan het studeren en ben bezig met de masters Journalistiek en Sociologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik ben zelf nu ruim vier jaar woonachtig in Amsterdam en hoop hier nog vele jaren aan vast te kunnen plakken.

Ik heb veel affiniteit met schrijven en actualiteit en wil dit graag toepassen in de praktijk. Hierdoor ga ik met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging als student-redacteur aan. Verder ben ik heel nieuwsgierig en kan ik niet wachten om de buurt nog beter te leren kennen.

Ik zal binnen het BIZ community team verslag leggen van evenementen van The Olympic Amsterdam, de social media onderhouden, ondernemers spreken en de nieuwsbrief maken.

Hopelijk leer ik jullie ook snel beter kennen!