Wil jij ook een reel voor op Instagram laten maken? Meld je aan!

Published on Thursday, February 15news

BIZ The Olympic Amsterdam zet haar social mediakanalen in om het gebied als geheel en haar ondernemers in het bijzonder onder de aandacht te brengen. We doen dit onder andere door het maken van reels van ondernemers en het gebied voor op Instagram. Daarom zijn we deze week op pad geweest langs een aantal BIZ ondernemers om afspraken te maken voor het maken van deze reels.

Reels zijn korte video’s, gemaakt door het community team van de BIZ om verschillende ondernemers en evenementen in beeld te brengen. Deze korte filmpjes doen het speciaal goed op socials als Instagram en Facebook en bereiken vaak honderden mensen!

Misschien hebben we je al gesproken, maar zo niet laat het dan aan ons weten als je enthousiast bent over het laten maken van zo’n reel! We plannen dan een moment om bij je langs te komen en te filmen, waarmee we een uniek inkijkje in jouw onderneming vastleggen!

Ben je benieuwd hoe zo’n reel eruit ziet? Check onze berichten op Instagram voor voorbeelden!

Meer weten? Volg de links voor tips over beeldgebruik als ondernemer & nieuws over de groei van onze community op social media. 

Volg jij ons al op de socials? Neem een kijkje op onze Instagram, Facebook en LinkedIn! Tag jij ons, dan taggen wij jou!