Zomervakantie leuk afsluiten? Kom op zondag 28 augustus samen naar de KiKa Games!

Published on Tuesday, July 19news

The Olympic Amsterdam is trots op haar deelnemers en de initiatieven die zij ontplooien. In dit bericht vragen we dan ook graag opnieuw de aandacht voor het evenement van Stichting Kinderen Kankervrij: de KiKa Games.

De KiKa Games is de sport- en spellendag van KiKa. Dit éénmalige evenement, om het 20-jarig bestaan van KiKa te vieren, wil je niet missen!

Hoe werkt het? Schrijf je in als duo (volwassene + kind) en leg een uitdagend parcours af van tien verschillende  sporten & spellen. Stuiter als snelste over de finish tijdens de skippy-ballen-race. Werp zoveel mogelijk punten bij elkaar tijdens het speerwerpen. Of sjees zo snel mogelijk door de kruiptunnels.

Door jouw deelname te laten sponsoren steun je belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Dat is nodig want ieder jaar krijgen 600 kinderen in Nederland kanker Helaas redt 1 op de 5 kinderen het niet. Dat moet en kán beter. 

Weet je wat de KiKa Games extra leuk maakt: 2 duo’s maken ook kans op kaarten voor de wedstrijd Nederland- België op 25 september in de Johan Cruijff Arena.

Ga samen met KiKa de strijd aan tegen kinderkanker tijdens de KiKa Games. Zien wij je daar? Ga dan nu naar www.kikagames.nl en meld je aan!