vr

18 aug

Oproep: Organiseer een leuk event rondom het "Grachtenfestival" | Vrijdag 18 augustus | Stadionplein

17:00:00event

Beste ondernemers,

BIZ The Olympic Amsterdam is ook dit jaar weer sponsor van het Grachtenfestival. Voorgaande edities werd er in het Olympisch Stadion een concert georganiseerd, maar dit jaar gaan we het anders doen. Er is gekeken naar een nieuwe plek en die is gevonden op het Stadionplein, zodat het nóg toegankelijker voor iedereen is. Niet alleen om het concert bij te wonen, maar ok om eromheen iets extra’s te organiseren.

Het concert vindt plaats op vrijdag 18 augustus, start om 17.00 uur en wordt uitgevoerd door het ensemble “ParHasard”.

Zie hier de link naar de website van het Grachtenfestival: https://www.grachtenfestival.nl/concert/buurtconcert-parhasard_18-08-2023_1700

Toegang voor dit concert is gratis en we hopen op een grote opkomst. Niet alleen om te laten zien dat ons gebied bruist, maar ook om publiek te trekken, wat naar verwachting goed is voor ondernemers (want meer bekendheid van het gebied betekent dat terugkomt en geld uitgeeft).

Jullie hoeven voor dit concert niets te doen; alles wordt geregeld. Maar zo’n concert biedt dus wel kansen om er iets eromheen te organiseren en daarom hierbij een paar ideeën:

1. Organiseer een leuke borrel of netwerk evenement!

  • Laat je (zaken) relaties weten dat het concert plaatsvindt en nodig ze uit. Dit geldt niet alleen voor de horeca ondernemers (misschien willen die juist wel aan niet-horeca-collega-BIZ-ondernemers iets aanbieden?)

2. Organiseer een borrel voor de buurt met bijvoorbeeld “Happy Hour” tijdens het concert.

3. Zet Een gezamenlijke (ondernemers)actie op!

  • Het “Olympisch Terrashoppen” was ooit een succes, misschien is het leuk om dit nieuw leven in de blazen?

Graag denk ik met jullie mee als jullie ideeën hebben om dit concert te omlijsten. En als jullie samen iets willen gaan doen kan ik een bijeenkomst organiseren om een en ander uit te werken. Alle ideeën zijn welkom en laat het me weten als ik van dienst kan zijn.

En dan tot slot nog een vraag vanuit de organisatie van het Grachtenfestival:

De artiesten van ParHasard hebben wat kleedruimte  nodig. Weet of heeft iemand daar een handige plek voor (bij horeca, andere plek of eventueel bij iemand thuis)? Het zou fijn zijn als ze daar tussen 15.00 en 18.00 uur (ongeveer) hun spullen kwijt kunnen, kunnen omkleden en naar de wc kunnen. Het gaat om 5 à 6 personen en ik hoor graag wie dit wil/kan faciliteren.

Hartelijke groet,

Mirjam Harding
Community Manager
BIZ – The Olympic Amsterdam
mirjam.biztheolympic@gmail.com
06-52548145

Stadionplein