Achter de schermen van de BIZ | Highlights bestuursvergadering | Dinsdag 3 oktober

Geplaatst op woensdag 18 oktobernieuws

BIZ The Olympic Amsterdam runt zichzelf niet en daarom vergadert het bestuur één keer per maand over wat er speelt in het gebied, welke plannen er zijn en welke actiepunten daarbij horen. Omdat het bestuur de BIZ-deelnemers graag willen meenemen en een kijkje achter de schermen wil bieden, delen we hierbij een bijzondere highlight uit de vergadering van dinsdag 3 oktober. 

De wens
De wens om een plattegrond te laten maken voor het gehele BIZ gebied, waar alle BIZ deelnemers op komen te staan, bestaat al langer. In 2022 berichtten we er al over, maar door omstandigheden liep het project toen vast. Tot nu! Het bestuur heeft nu een partij gevonden die tijdens de vergadering een mooie presentatie heeft gehouden over zo’n plattegrond en de bestuursleden waren allen enthousiast over de mogelijkheden.

Wat is het idee?
“Het idee is om met de “state-of-the-art mapping solution”, de bezoekers van het BIZ-gebied een geweldige ervaring te bieden. De oplossing stelt hen in staat om de locatie vooraf en tijdens het bezoek optimaal te verkennen. Met als doel een langere verblijftijd, ultieme ervaring en herhaalbezoek. Doormiddel van QR-codes op locatie (denk aan bedrukte tegels & borden) is de map voor iedereen toegankelijk. De plattegrond is makkelijk te integreren in de Website & Native App en door middel van links te delen in e-mails en op de socials”.

Tegels en borden
Behalve de tegels met QR codes zal ook de mogelijkheid worden onderzocht om een aantal grote borden in het gebied te plaatsen. Hiermee wordt gebied beter in kaart gebracht met als bijkomend doel dat iedereen zichtbaar is en gevonden kan worden.

Het bestuur gaat nu verder in gesprek en zodra er meer nieuws is geven we weer een update.

Meedenken en/of doen
Wilt u hier meer over weten en/of over meedenken?
Neem dan contact op met de Community Manager van de BIZ:

Mirjam Harding
mirjam.biztheolympic@gmail.com
06-52548145