Achter de schermen van de BIZ | Highlights bestuursvergadering | Dinsdag 5 december

Geplaatst op woensdag 13 decembernieuws

BIZ The Olympic Amsterdam runt zichzelf niet en daarom vergadert het bestuur één keer per maand over wat er speelt in het gebied, welke plannen er zijn en welke actiepunten daarbij horen. Omdat het bestuur de BIZ-deelnemers graag een kijkje achter de schermen wil bieden, delen we hierbij een bijzondere highlight uit de vergadering van dinsdag 5 december. 

De wens voor een BIZ plattegrond
De wens om een plattegrond te laten maken voor het gehele BIZ gebied, waar alle BIZ deelnemers op komen te staan, bestaat al langer. In 2022 berichtten we er al over, maar door omstandigheden liep het project toen vast. Tot nu! Het bestuur heeft in Wizzymaps dé partij gevonden om de BIZ plattegrond te ontwikkelen. Aan de voorbeelden op de website is te zien dat Wizzymaps veel ervaring heeft en een goede partner is om mee in zee te gaan.

Het bestuur van de BIZ heeft daarom besloten om akkoord te gaan met het voorstel van Wizzymaps en een samenwerking aan te gaan. In 2024 zal de plattegrond ontwikkeld worden.

Wat is het idee?
“Het idee is om met de “state-of-the-art mapping solution”, de bezoekers van het BIZ-gebied een geweldige ervaring te bieden. De oplossing stelt hen in staat om de locatie vooraf en tijdens het bezoek optimaal te verkennen. Met als doel een langere verblijftijd, ultieme ervaring en herhaalbezoek. Doormiddel van QR-codes op locatie (denk aan bedrukte tegels & borden) is de map voor iedereen toegankelijk. De plattegrond is makkelijk te integreren in de Website & Native App en door middel van links te delen in e-mails en op de socials”.

Tegels en borden
Behalve de tegels met QR codes zal ook de mogelijkheid worden onderzocht om een aantal grote borden in het gebied te plaatsen. Hiermee wordt gebied beter in kaart gebracht met als bijkomend doel dat iedereen zichtbaar is en gevonden kan worden.

Basis plattegrond en extra’s
Op de BIZ plattegrond zullen alle ondernemers te vinden zijn met een locatie aanduiding. Naar behoefte kunnen ondernemers zelf een uitgebreider pakket afnemen bij Wizzymaps, aansluitend op de BIZ basis plattegrond.

Meedenken en/of doen
Wilt u hier meer over weten en/of over meedenken?
Neem dan contact op met de Community Manager van de BIZ:

Mirjam Harding
mirjam.biztheolympic@gmail.com
06-52548145