Agenda: dit is er de komende tijd te doen in de Stadionbuurt

Geplaatst op maandag 8 februarinieuws

Zelfs nu we in een strenge lockdown zitten, gebeurt er genoeg in de Stadionbuurt. We houden je graag op de hoogte van alle (digitale) evenementen, meet-ups en acties uit de buurt: 

  • Vrijheidsmaaltijdsoep: eigenlijk zouden op 5 mei 2020 op 111 plekken in de stad mensen aanschuiven voor een Vrijheidsmaaltijd op Bevrijdingsdag. Helaas kan dat niet doorgaan, maar er is wel een alternatief: gezamenlijk dezelfde maaltijd(soep) eten.
  • ARTZUID: van 15 mei tot en met 19 september vindt de Sculptuur Biënnale weer plaats. Gedurende vier maanden worden vijftig beelden tentoongesteld in de lanen en parken van Amsterdam Zuid. De beeldenselectie is van museale kwaliteit van internationale topkunstenaars en jong Nederlands talent. 
  • Bekendmaking Nico Scheepmaker Beker: deze prijs wordt sinds 2005 elk jaar uitgereikt aan het beste sportboek van het jaar. De inschrijving is inmiddels gesloten, de uitreiking verwachten we in juni 2021. 
  • Algemene Leden Vergadering (ALV): binnenkort organiseren we een ALV om informatie te delen over de huidige projecten en toekomstplannen van de BIZ. Datum volgt nog.
  • Morning Meet-Up: binnenkort nodigen we iedereen die woont, werkt of recreeërt in de Stadionbuurt uit om elkaar te ontmoeten tijdens een meet-up van de BIZ. Datum volgt nog.