Amsterdamse Zomer terug in het Olympisch Stadion

Geplaatst op maandag 6 juninieuws

Onze zomer komt steeds dichterbij, dus het aftellen kan nu echt beginnen! Over 1 maand is de start van onze zomer met The Best Of De Amsterdamse Zomer op 2 & 3 juli. Daarna zullen we in juli & augustus doorgaan met de intieme zomerconcerten

We kunnen niet wachten tot we iedereen weer mogen ontvangen in het Olympisch Stadion. Samen met de allerleukste artiesten van eigen bodem vieren we de zomer, onder het genot van een hapje & een drankje. 

Mogen we jou ontvangen op The Best Of De Amsterdamse Zomer?

Op 2 & 3 juli 2022 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ met de allerleukste artiesten van eigen bodem, twee avonden lang, met een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet geplaceerd aan tafels, maar het hele stadion gevuld!

De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten. Zo zullen onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters acte de présence geven tijdens deze unieke show, maar ook nieuwe artiesten als Kris Kross Amsterdam en Flemming betreden op 2 & 3 juli het podium.

Kom je ook naar één van onze Intieme Zomerconcerten?

Na twee succesvolle edities van De Amsterdamse Zomer, komen wij ook dit jaar terug met een reeks van intieme zomerconcerten vol muziek voor jong en oud. Vijf weekenden lang in de maanden juli en augustus openen opnieuw de poorten van het Olympisch Stadion.

Het blijft uniek om zo up close and personal van de allerleukste artiesten van ons land te kunnen genieten. In onze bekende intieme setting, op een paar meter afstand van jouw favoriete artiest, gaan we deze zomer bijzondere concerten beleven van onder andere Chef’Special, Flemming, Snelle & De Lieve Jongens Band, Tino Martin en vele anderen!

             TICKETS VOOR ZATERDAG 2 JULI              

              TICKETS VOOR ZONDAG 3 JULI                 

TICKETS VOOR DE INTIEME ZOMERCONCERTEN